Nieuws

Tot € 500,- inruilvoordeel op je nieuwe Auping matrassen

Jaarlijks wordt er  een stapel matrassen wordt weggegooid,  En dat is zonde! Er zitten namelijk materialen in die prima hergebruikt kunnen worden tot bijvoorbeeld een judomat.

Auping werkt actief mee aan het verkleinen van de afvalberg door middel van het Auping Take Back System. Als je nieuwe matras wordt bezorgd, dan nemen we je oude matras mee terug. Zo zorgen we er samen voor dat een matras geen afval wordt.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Nu tot wel € 500,- inruilvoordeel bij aankoop van je nieuwe Auping matras(sen). Want als je weet dat je oude matras een duurzame toekomst tegemoet gaat slaap je toch net wat lekkerder.

Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Deze actie loopt tot 11 november 2018

 

Nieuwe website en webshop gelanceerd

Met trots presenteren wij onze nieuwe website en webshop! Op onze webshop vindt u productinformatie en producten die bijdragen aan een goede nachtrust. We zullen het aantal producten op onze webshop verder uit gaan breiden in de komende periode. 

Natuurlijk staan wij ook open voor suggesties, dus mocht een suggestie hebben horen wij dit graag van u via ons contact formulier!

Tot ziens in de winkel op onze webshop!

Eastborn Energy nieuw in de showroom.

Dit nieuwe Eastborn Energy bed is lekker hoog waardoor in en uitstappen zeer makkelijk is. Daarnaast is biedt deze boxspring goede ondersteuning en comfort. En natuurlijk ook belangrijk: deze boxspring is ook nog eens zeer scherp geprijsd.