Nieuws

Eastborn H-serie matrassen

Uitbreiding assortiment webshop

Sinds 15 december zijn wij net als alle andere niet essentiële detailhandel gesloten. Ook is afhalen niet meer mogelijk. Om jullie online meer van dienst te kunnen zijn hebben wij ons webshop assortiment uitgebreid met kussen en dekbedden. Zeker nu het kouder wordt is een lekker warm dekbed wel zo fijn.

klik hier voor ons online assortiment kussens en dekbedbedden.

 

Maxima Hoeslakens weer beschikbaar in de winkel en online!

Door het faillissement van Cevelit waren de zeer gewilde Maxima hoeslakens niet beschikbaar. Gelukkig zijn ze nu weer leverbaar en op voorraad bij ons in de winkel en online in onze webshop!

 

Sofiben dekbedovertrekken met Rits

Moeite om uw dekbed goed in u dekbedovertrek te krijgen? Voor dit probleem hebben wij nu de oplossing. Dekbedovertrekken met aan beide zijde een rits

Ze zijn verkrijgbaar katoen, percale katoen en katoen satijn. Uiteraard in in alle gangbare maten.  Kom kijken en ervaar het gemak!

Nieuw! Kajori interieur geuren

Houd u ook zo van een lekkere geur in huis? Dat kan nu met de heerlijk ruikende roomsprays, diffusers en geurkaarsen van Kajori. De lijn bestaat uit 5 geuren en is nu bij ons verkrijgbaar. In de winkel hebben wij alle geuren staan inclusief testers. 

 

Nieuwe website en webshop gelanceerd

Met trots presenteren wij onze nieuwe website en webshop! Op onze webshop vindt u productinformatie en producten die bijdragen aan een goede nachtrust. We zullen het aantal producten op onze webshop verder uit gaan breiden in de komende periode. 

Natuurlijk staan wij ook open voor suggesties, dus mocht een suggestie hebben horen wij dit graag van u via ons contact formulier!

Tot ziens in de winkel op onze webshop!